• Walls stuga, huset i vilken lägenheten finns. Fotograf: SFV

    Walls stuga, huset i vilken lägenheten finns.

  • Rum med kakelugn. Fotograf: SFV

    Rum med kakelugn.

  • Fint kök med vedspis. Fotograf: SFV

    Fint kök med vedspis.

Walls stuga, lägenhet 1

Tillfälle att bostätta sig vid vattnet med närhet till Strömsholms slott och ridskola. Nu hyr vi ut en mindre lägenhet om ett rum och kök. Välkommen på visning!

Uthyres

Permanentboende i lägenhet på 26 kvm om ett rum och kök. Kök med vedspis och rum med vacker kakelugn. Lugnt och naturnära läge ett stenkast från Strömsholms slott och ridskola.

Hyra och krav på hyresgäst

För objektet har angetts en årshyra. För villkor se förslag till hyresavtal. Statens fastighetsverk (SFV) har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att byggnadernas kulturvärden bevaras.

Vill du bli vår hyresgäst?

Intresseanmälan görs på separat blankett som finns att hämta här på sidan. Den ska vara SFV tillhanda på angiven adress senast 2017-11-24.

För att bli hyresgäst hos SFV krävs också avsaknad av aktiva betalningsanmärkningar. Kreditupplysning kommer att tas på blivande hyresgäster.

Lottning kommer att avgöra vem som får hyra huset. Statens fastighetsverk har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att byggnadernas kulturvärden bevaras. Då vi främst är intresserade av vad som är "bäst för huset" och ett långsiktigt hyresförhållande, förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till Annika Söderberg på: annika.soderberg@sfv.se, 010 478 78 21.

Kontaktperson

Annika Söderberg
Fastighetsförvaltare
Tel: 010 478 78 21

Fakta och prospekt

Generellt:
Lägenhet om ett rum och kök.
Totalyta:
ca 26 kvm
Lokaltyp:
Permanentboende
Parkering:
Parkering finns
Inflyttning:
Inflyttning så snart som möjligt, uthyres tillsvidare.
Övrigt:
Visning 16 november kl. 13-14.
Filer:

Adress

Adress:

Utnäs 10

734 94 Strömsholm
59.52950, 16.29001

Lokalens placering på en karta

Stor karta